akreditovani psihoterapijski savetnik, duhovni savetnik i terapeut upravljanja stresom
Baza terapeuta · Srbija i region
Pronađite psihoterapeute koji rade sa temom „Zavisnosti“. Uporedite iskustvo, pristup, cenu, dostupnost i status verifikacije.
Pretraga po lokaciji
Pinovi prikazuju terapeute sa ove stranice rezultata koji imaju unete koordinate.
akreditovani psihoterapijski savetnik, duhovni savetnik i terapeut upravljanja stresom
Sistemska porodična psihoterapija. Emocionalno fokusirana partnerska terapija (core skills level). Nacionalni i evropski sertifikat za psihoterapiju. mesto rada: online
Profesorica psihologije, integrativna psihoterapeutkinja s Europskim certifikatom iz integrativne psihoterapije (ECIP) te akreditirana psihoterapeutkinja O.L.I. Centra za integrativnu psihodinamsku psihoterapiju, savjetovanje i coaching. U istom se centru educira, uz superviziju, za psihodinamski integrativni coaching.
akreditovani psihoterapeut
Pružam podršku u prevazilaženju anksioznosti, emocionaih izazova, kriza i narušenih odnosa. U radu kombinujem geštalt i psihodinamiku, sa EMDR metodima rada, prilagodjavajući se potrebama klijenata. Kao nacionalno akreditovana psihoterapeutkinja za navedene modalitete, posvećena sam stvaranju sigurnog prostora za rad, gde klijent povezuje svoja iskustva, emocije i doživljaje, stvarajući osnovu za trajnu promenu.
Master psihološkinja, kliničko-psihoterapijskog usmerenja. Psihoterapijske edukacije: TA, ACT, EMDR Rad online i uživo u Novom Sadu.
Pružam stručno individualno savetovanje u prevazilaženju izazova u ponašanju, stresa i anksioznosti. Pomažem u procesima porodičnih tranzicija i razvoda, lakšem savladavanju životnih prekretnica, kao i u radu na rizičnim ponašanjima i zavisnostima. Kroz siguran i strukturisan pristup, zajedno gradimo konkretne tehnike za prevazilaženje problema, jačanje samopouzdanja i vraćanje stabilnosti.
Kvalifikovana EMDR terapeutkinja (Practitioner) iz Šabac.
Maša Valkanou je psiholog i sertifikovani porodični psihoterapeut, psihoanalitički psihoterapeut za decu i adolescente u superviziji i kandidat kliničke psihoanalize sa 18 godina kliničkog iskustva. Maša radi individualnu psihoterapiju sa adolescentima, decom i odraslima koja imaju određene teškoće na svom životnom putu ili se susreću sa teškim psihološkim stanjima, kao i partnersku ili porodičnu psihoterapiju.
Zdravo! Ja sam Kristina Karanović, master psiholog, REBT i KBT psihoterapeut i EMDR terapeut. Pomažem onima koji se bore sa anksioznošću, panikom i opsesivnim mislima da reše svoj problem kroz REBT i KBT psihoterapiju (nekima čak i za 3 seanse). Pomažem onima koji žele da prevaziđu strahove i da postanu hrabri kroz kratku i efikasnu psihoterapiju. Možemo da se bavimo svakim pitanjem koje vas muči.
EMDR terapeutkinja iz Podgorice.
Diplomirani sam psiholog i porodični savetnik koji pruža stručnu podršku pojedincima i porodicama u prevazilaženju životnih izazova. Verujem da uz razumevanje, poverenje i zajednički rad svako može da pronađe put ka kvalitetnijem i ispunjenijem životu.
Još nekoliko brzih načina da suzite izbor terapeuta.